Opiniones sobre Dryck & Mat

4.8
(basado en 175 opiniones)
Olof Palmes plats 2, Uppsala, 753 21
175 opiniones
Ordenadas por: más recientes
  • Por Gustaf L desde Uppsala
    4 de marzo de 2020

    .

  • Por Margareta S desde Uppsala
    1 de marzo de 2020

    Trevligt ställe utan hög musik vänlig personal m bra service Goda förrätter ( havskräfta o råbiff) o goda viner Tyvärr var Puttipannan överstekt, vilket 4 av mina gäster beställde o klagade på att alla olika köttsorterna därför inte kom fram smakmässigt, utan smakade likadant o lätt bränt Detta gjorde mig som värd besviken, då jag hört så mycket gott om krogen, förberett kvällen sen länge Det var första gången vi alla var där för att fira en 80- årsdag m gäster från Sthm och Västerås Jag bor numer perfekt till för att ta emot tåggäster för en drink o sedan gå över gatan o bjuda på middag hos er på D&M Så hoppas jag har bättre tur med menyn om det blir ett annat tillfälle Vänligen Margareta Swenson margareta.swenson@gmail.com

  • Por Lisa L desde Uppsala
    29 de febrero de 2020

    Great location. Excellent food. Dont drink alcohol and two of the three virgin drinks was great and yummie!

  • Por Olle P desde UPPSALA
    28 de febrero de 2020

    Mycket goda viner och god mat. Trevlig miljö och trevligt bemötande

  • Por Laila F desde Uppsala
    22 de febrero de 2020

    Jättegod mat o dryck och utmärkt service.

  • Por Johanna W desde Uppsala
    20 de febrero de 2020

    Fantastisk service och mat! För att inte tala om hur bra de är på att matcha vinerna till maten.

  • Por Ylva F desde Uppsala
    16 de febrero de 2020

    Everything was fine. As there is a lot of space between the tables, there was not any noise from the neighbours. I also like the fact that you can order half a glass of wine. And the food was good, all of it. But, the name of the restaurant outside of the building would make it easier to find the place.

  • Por Erika S desde Malung
    15 de febrero de 2020

    En fantastisk upplevelse! Mycket god mat och dryck och personal med intresse och kunnande!

  • Por Fredrik S desde Uppsala
    15 de febrero de 2020

    En av de bästa efterrätterna som jag ätit på resturang de senaste 15 åren. Mycket välkomponerad där maten och vinet jobbar superbt bra ihop. Mycket kunnig personal som även kan lägga ut texten ytterligare om man frågar.

  • Por Jonas H desde Uppsala
    12 de febrero de 2020

    A Great experience as usual. The best restaurant in Uppsala.