Anmeldelser af La Cucaracha

3.7
(baseret på 61 anmeldelser)
Bondegatan 2, Stockholm, 116 23
61 anmeldelser
Sorteret efter: nyeste
  • Af Johanna S fra Älvsjö
    6. marts 2020

    Så gott och mkt trevligt!

  • Af Görel K fra Stockholm
    29. februar 2020

    Bra

  • Af Karina G fra Stockholm
    28. februar 2020

    Allt bra förutom att vi fick 2 olika servitörer och det tog otrolig långtid med att få service. Samt att vi fick hämta själva servitörer för att få hjälp

  • Af Carin B fra Stockholm
    28. februar 2020

    God mat, ibericon var favorit. Väldigt trevlig personal. Det enda negativa var möjligtvis ljudnivån. Jag kommer gå hit igen.

  • Af Josefin K fra Stockholm
    21. februar 2020

    Jag och min väninna kom dit vid 18:00 Vi fick meny direkt, men tog tid innan vi fick beställa. Sen försvann personalen helt. Vi fick in förrätt och dryck. Sen satt vi nog där i två timmar utan att någon ur personalen kom och pratade med oss. Vi hade tänkt äta middag där, Det hände inte kan jag ju säga! Vi var tydliga med att ”vi börjar” med förrätt, men sen försvann dem som sagt. Under tiden vi satt där så var det två par som kom och gick då dem ej fick någon service alls! Dryck: vi drack ljus sangria. Ingen frukt, samt extremt mkt is! Så glas två smakade enbart vatten. Förrätt: fint upplägg, men extremt snålt. Miljö: TRÅNGT. Pressat ihop bord. Hög ljudvolym. Service: under all kritik! Läge: centralt

  • Af Rosann S fra Solna
    21. februar 2020

    Dålig service och sämre mat än jag ätit här vid tidigare besök

  • Af Mia B fra Stockholm
    15. februar 2020

    Hög ljudnivå men inte störande. Mysigt och intimt trots att det är trångt. Jättegod mat! Personalen var trevlig och personlig men lite glömsk :-)

  • Af Lise-lotte V fra Sundbyberg
    14. februar 2020

    Maten var god, restaurangen mysig och personlig. Men det tog alldeles för lång tid att få maten.m

  • Af Moa R fra Enskede,Sthlm
    14. februar 2020

    De tog bra hänsyn till önskemål om att få sitta mer enskilt och de var väldigt generösa och trevliga,dock lite lång väntan på maten bara.

  • Af Susanne i I fra Stockholm
    14. februar 2020

    trevligt ställe och god mat! hjälpsam personal.