Guide MICHELIN 2019

Opiniones sobre Sture

4.4
(basado en 25 opiniones)
Adelgatan 13, Malmö, 211 22
25 opiniones
Ordenadas por: más recientes
  • Por Jan A desde Malmö
    1 de febrero de 2020

    En mycket god och väl genomkomponerad avsmakningsmeny med tillhörande vinpaket, serverat i ett lagom tempo och med en balanserad presentation. Vackra och kreativa uppläggningar. Ett mottagande och en servering som jag inte upplevt någon annanstans i Sverige, varmt och uppmärksamt! En högtidsstund!

  • Por Håkan H desde Lund
    28 de noviembre de 2018

    Vi åt (2 pers) avsmakningsmenyn. Fantastiskt gott, både mat och dryck. Trevligt bemötande och mycket god service

  • Por Lene L desde Stege, Denmark
    24 de noviembre de 2018

    Best experience in years, and we are Michelin-tourists! Outstanding service. The food was fantastic, you could enjoy each component in the tastes. And the pace of the service was perfect. The handling of one af the guests allergie was admirable.

  • Por Åke S desde Malmö
    1 de noviembre de 2018

    Seg biff,bra vinpaket,sämre med provsmakningenyn

  • Por Åke L desde ANEBY
    4 de octubre de 2018

    Inbjudande välkomnande och därefter fantastisk service med kunnig personal. Jag och mitt sällskap kände oss sedda och omhuldade under hela besöket. Maten var utmärkt med en fantastisk kombination av smaker och tillhörande noga utvalt och passande vinpaket. Mycket nöjd.

  • Por Malin L desde Tomelilla
    22 de septiembre de 2018

    Så fantastisk GOD mat. Mycket trevlig och kunnig personal. En upplevelse, helt klart.

  • Por Marianne L desde Norrköping
    5 de mayo de 2018

    Trevlig miljö, mycket god mat och dryck. Kunnig och trevlig personal.

  • Por Linn A desde Malmö
    28 de marzo de 2018

    jättebra service och fint upplagda rätter.

  • Por Dan H desde Malmö
    24 de marzo de 2018

    Bra bemötande, god mat, perfekt service, små portioner

  • Por Patrik A desde Malmö
    1 de diciembre de 2017

    Fint välkomnande. Lugn och exklusiv lokal med lagom många gäster. Fin och vilsam service. Minus för att det inte fanns en generell klädkod. En fin och smakrik upplevelse men lite för högt prissatt. Mättnadskänslan inföll också innan sista rätten vilket var synd. Med små justeringar skulle Sture kunna bli riktigt bra och prisvärt.

2 3 Página siguiente