Guide MICHELIN 2020

Anmeldelser Sture

4.4
(basert på 25 anmeldelser)
Adelgatan 13, Malmö, 211 22
25 anmeldelser
Sortert etter: siste anmeldelser
  • Av Jan A fra Malmö
    1. februar 2020

    En mycket god och väl genomkomponerad avsmakningsmeny med tillhörande vinpaket, serverat i ett lagom tempo och med en balanserad presentation. Vackra och kreativa uppläggningar. Ett mottagande och en servering som jag inte upplevt någon annanstans i Sverige, varmt och uppmärksamt! En högtidsstund!

  • Av Håkan H fra Lund
    28. november 2018

    Vi åt (2 pers) avsmakningsmenyn. Fantastiskt gott, både mat och dryck. Trevligt bemötande och mycket god service

  • Av Lene L fra Stege, Denmark
    24. november 2018

    Best experience in years, and we are Michelin-tourists! Outstanding service. The food was fantastic, you could enjoy each component in the tastes. And the pace of the service was perfect. The handling of one af the guests allergie was admirable.

  • Av Åke S fra Malmö
    1. november 2018

    Seg biff,bra vinpaket,sämre med provsmakningenyn

  • Av Åke L fra ANEBY
    4. oktober 2018

    Inbjudande välkomnande och därefter fantastisk service med kunnig personal. Jag och mitt sällskap kände oss sedda och omhuldade under hela besöket. Maten var utmärkt med en fantastisk kombination av smaker och tillhörande noga utvalt och passande vinpaket. Mycket nöjd.

  • Av Malin L fra Tomelilla
    22. september 2018

    Så fantastisk GOD mat. Mycket trevlig och kunnig personal. En upplevelse, helt klart.

  • Av Marianne L fra Norrköping
    5. mai 2018

    Trevlig miljö, mycket god mat och dryck. Kunnig och trevlig personal.

  • Av Linn A fra Malmö
    28. mars 2018

    jättebra service och fint upplagda rätter.

  • Av Dan H fra Malmö
    24. mars 2018

    Bra bemötande, god mat, perfekt service, små portioner

  • Av Patrik A fra Malmö
    1. desember 2017

    Fint välkomnande. Lugn och exklusiv lokal med lagom många gäster. Fin och vilsam service. Minus för att det inte fanns en generell klädkod. En fin och smakrik upplevelse men lite för högt prissatt. Mättnadskänslan inföll också innan sista rätten vilket var synd. Med små justeringar skulle Sture kunna bli riktigt bra och prisvärt.

2 3 Neste side