Bewertungen für Broken Dreams

3.8
(basierend auf 25 Bewertungen)
Tunagatan 1, Borlänge, 78434
25 Bewertungen
Sortiert nach: Neuste zuerst
  • Von Patrik C aus Falun
    2. März 2020

    God mat bra service Inget att klaga på.

  • Von Ulf L aus Borlänge
    22. Februar 2020

    God mat, trevlig personal

  • Von Mats E aus Tyresö
    15. Februar 2020

    Riktigt bra och mysigt ställe i Borlänge där vi varit tidigare, bra mat,service samt mycket att välja på i baren!

  • Von Oskar M aus Borlänge
    31. Januar 2020

    Kass service Personalen hade noll koll Sa till oss att vi hade 10 lin kvar på bordet 5 minuter efter att dom tqgit våran dessert beställning Ingen frågade om påfyllnung av dryck. 4 olika serveringspersonal hade vi under våraj visstelse

  • Von Glenn S aus Borlänge
    27. Dezember 2019

    Jätte bra mat! Lite högljud omgivning men lätt värt ett besök! Köttet var ett av dom bästa jag käkat?? lite negativt att är man bara 2 som ska äta middag så får man sitta ganska nära 2 andra som äter middag. Lite längre avstånd skulle uppskattas. Blev känslan av parmiddag nästan.

  • Von Carina I aus Hedemora
    16. November 2019

    Jättegod hamburgare

  • Von Roger B aus Borlänge
    16. November 2019

    Det var slut på Rose samt den mat vi ville beställa.

  • Von Bosse H aus Borlänge
    25. Oktober 2019

    Absolut bra

  • Von . M aus .
    28. September 2019

    Natchos och dip som tilltugg serverades under tiden man väntade på varmrätten. Natchosen var en hög med smulor, såna som blir i slutet av påsen. Dessa smulor låg dolt under några hela natchos. Varmrätten som var kött hade behövt kryddas med t.ex salt. Väldigt mycket klyftpotatis till köttet, klyftpotatisen var beräknat för 2 personer. Hade hellre önskat lite mer kryddsmör.

  • Von Pia M aus Borlänge
    21. September 2019

    Engagerad serveringspersonal som gör sig extra besvär för att ta fram ett gott vitt vin. Laxen var mycket god och avslappnad atmosfär.

2 3 Nächste Seite