Opiniones sobre Downtown Camper

3.6
(basado en 30 opiniones)
Brunkebergstorg 9, Stockholm, 111 51
30 opiniones
Ordenadas por: más recientes
  • Por Jens L desde Stockholm
    19 de septiembre de 2020

    Dålig service

  • Por Hungrig Z desde Stockholm
    13 de enero de 2020

    Varmrätterna var oerhört tråkiga, morrötter och bönor för vegetarianer, fisken var inte tillagad.

  • Por Kerstin (kaj) B desde Stockholm
    22 de diciembre de 2019

    Favoritställe.

  • Por Ulrika S desde stockholm
    11 de diciembre de 2019

    Bra

  • Por Ulrika K K desde Vällingby
    1 de diciembre de 2019

    Vänligt bemötande under vår brunch, bra utbud av kalla och varma rätter samt bra dessertbord. Varma goda scones. Det kunde ha varit åtminstone två våffeljärn framme och varken smet eller tillbehör fanns framme förrän senare under brunchen. Lite snopet att man var tvungen att betala för måltidsdryck/juice, har ätit frukost här förut och då fanns det fin färskpressad juice som ingick i frukostpriset.

  • Por Per K desde Stockholm
    14 de noviembre de 2019

    Mycket bra mat. En nackdel är att man betalar vid ankomst. Vi var ett sällskap som önskade vin till maten, det blev väldigt krångligt när man var tvungen att betala i förväg.

  • Por Sofia L desde Stockholm
    10 de noviembre de 2019

    Inte den bästa servicen eller brunch. Det tog lång tid att beställa dricka och då du inte ens fick ta juice själv så blev det vatten för många gäster.. Mycket folk och litet utbud på mat. Ingenting smakade. Däremot var det stämningsfyllt och mysig inredning. Besöker gärna Downtown igen då de förtjänar en andra chans. The nest var fantastiskt mysigt men litet

  • Por Anki N desde Stockholm
    29 de octubre de 2019

    Sämre service den här gången än jag tidigare upplevt. Vi hade bokat bord för 8 personer, men blev placerade vid ett bord för 6 personer. Fick ordna extra stolar, glas och bestick själva. Maten var lika fantastiskt god som tidigare i alla fall.

  • Por Marie Å desde Gällivare
    26 de octubre de 2019

    Super god mat. Bra service. Trevlig personal. Aningen lite att välja på i menyn, hade önskat ett par-tre rätter av var sort (kött, fisk/skaldjur, pasta, vegan till förrätt, varmrätt och dessert.

  • Por Susanna B desde Stockholm
    15 de octubre de 2019

    Väldigt trevligt, god mat och trevlig personal! Smart med små portioner av den varma maten så man kan testa flera. Trevlig atmosfär.

2 3 Página siguiente