Reviews of Djurönäset

4.1
(gebaseerd op 104 beoordelingen)
Seregårdsvägen 1 / Djurönäset Box 1, Djurhamn, 13902
104 beoordelingen
Gerangschikt op: Meest recent
  • Door Eva-lotta D uit Stockholm
    23 oktober 2020

    Bra

  • Door Galina A uit Nacka
    16 augustus 2020

    Fint ställe, bra service. Personalen är hjälpsammma och supertrevliga. Vi behövde vänta lite på vår mat men med den fina utsikten var det inga problem. Maten är fräsch och god. Ingen trängsel tack vare bra planering.

  • Door Carina S uit Stockholm
    16 augustus 2020

    Sjöboden är faktastiskt!

  • Door Ann-louise F uit Stockholm
    16 augustus 2020

    Lite virrigt i början då vi fick byta bord 4 ggr, sen mycket bra - bra, god mat, servering och underhållning.

  • Door Christina S uit Värmdö
    14 augustus 2020

    Väldigt mysigt att sitta på restaurangen Sjöboden med soligt väder. Förrätten rökta räkor var toppen, men huvudrätterna som vi i familjen åt var tråkiga och smaklösa. Jag åt kycklinglårsteken och den smakade ingenting och ytterst lite sås till. Hamburgaren var lite bättre i smaken men våra barn och min man var väldigt besvikna att det inte var någon tomat på, som det stod i menyn att det skulle vara.

  • Door Görel & helene G uit Vårmdö
    12 augustus 2020

    Fantastiskt god mat, trevlig personal & underbar miljö!!!

  • Door Camilla I uit Sjöboden
    8 augustus 2020

    Mycket dålig service med personal som inte kan sitt jserviceobb. Maten under all kritik. Dessutom fick vi vänta två timmar på varmrätten.

  • Door Denis S uit Stockholm
    7 augustus 2020

    Vi blev mätta, det är ungefär så man kan sammanfatta vårt besök. 30 min väntan på att få maten, servitören glömmer att ta in våra dryck och ursäktar sig med att "det är mycket att göra". Dessutom hade vi bokat bord på Terrassen men när vi kommer dit får vi till vår kännedom att det är stängt och blev därför hänvisade till Sjöboden.

  • Door Christina V V uit Stockholm
    7 augustus 2020

    Mysigt enkelt ställe precis vid vattnet med kvällssol och fin utsikt. Maten är bra, vissa rätter riktigt bra, andra lite menlösa. Synd/konstigt att det inte finns en barnmeny. Uppskattat med den lilla lekplatsen bredvid restaurangen dock. Förbättringsområden: 1. Servicen - långsam, lite förvirrad och inte så professionell. Svårt att få uppmärksamhet och allt tar lång tid (is till the ljumma vattnet, ketchup till barnens hamburgare, att få beställa, att få maten etc.) 2. Hygienen - bestick och glas är inte alltid helt rena (skickade tillbaka glas och bytte bestick, som man plockar själv ur korg). 3. Planeringen - vi var här två kvällar på raken och båda kvällarna var det rätter på menyn som tagit slut (och vi kom inte speciellt sent)

  • Door Neelam H uit Stockholm
    7 augustus 2020

    Väldigt bra mat och service