Anmeldelser af Grill Grotesque

3.9
(baseret på 30 anmeldelser)
Linnegatan 11, Göteborg, 41304
30 anmeldelser
Sorteret efter: nyeste
  • Af Lillemor N fra Göteborg
    14. december 2019

    Inte nöjda med den första bordsplaceringen, men fick snabbt ett nytt bra bord. Serveringen snabb, vänlig, upplysande och trevlig. Maten (vi tog hel meny) supergod, likaså dryckerna.

  • Af Kristin L fra Göteborg
    7. december 2019

    Underbart välkomnande! Maten var så god och alla vi fyra supernöjda. Fint bemötande även av mina barn.

  • Af Mia W fra göteborg
    29. november 2019

    Väldigt god mat och trevlig personal

  • Af Joakim K fra Göteborg
    16. november 2019

    Vi valde erbjudandet med förrätt & varmrätt för 295 kr. Toasten & potatisen var inte något särskilt men entrecoten var riktigt god (med lite salt). Med potatisgratäng hade dom fått högre betyg. Vi fick även gott vin. Mysig miljö.

  • Af Lars J fra Henån
    9. november 2019

    Vi var där 7 pers. för en liten familjemiddag med barn en tidig lördagskväll. Fick bordet längs in med hörnsoffan perfekt plats. Väntetiden på maten efter beställning kändes lite väl lång. Kött och fisk rätterna var perfekta. Tyvärr var pastasalladen med skaldjur inte vad som önskats. Pastan var extra starkt kryddad med chili. Den gick knappt att äta. Gästen i sällskapet sa ingenting, pastan borde blivit utskickad, eftersom den var i det närmaste oätlig.

  • Af Aslak I fra Gbg
    8. november 2019

    Lång väntan på iofs god mat. Trevlig interiör. Vänlig men lite trevande service

  • Af Johan T fra Göteborg
    2. november 2019

    Trevlig och mysig restaurang som ger ett varmt intryck. Bra service med engagerad personal som har stenkoll - mat och dryck kommer som på löpande band! Prisvärda och mycket goda viner (bl.a Chateauneuf-du-Pape till bra pris). Maten var utsökt, köttet perfekt stekt och kvalitetsråvaror (Kött från Dalsjöfors, Löjrom från Kalix osv.) som smälte i munnen. Hit kommer vi gärna tillbaka!!

  • Af Malin W fra Vaxholm
    1. november 2019

    Super trevlig personal och kanonkäk!! Hit kommer vi gärna igen!!

  • Af Jan L fra Gothenburg
    23. oktober 2019

    Positvt bemötande snabbservice och maten smakade utmärkt.

  • Af Emil arman E fra Göteborg
    6. oktober 2019

    Grill Grotesque En av bästa restaurang upplevelse jag har varit med! Oxfilé och torsken måste testas, rekommenderar stark denna stället??

2 3 Næste side