Bewertungen für De svarta fåren

2.4
(basierend auf 23 Bewertungen)
Stortorget 16, Stockholm, 111 29
23 Bewertungen
Sortiert nach: Neuste zuerst
  • Von Tina K aus Stockholm
    27. November 2019

    Vi borde ha förstått när restaurangen var helt tom. Antipastifatet för två till förrätt var galet dyrt i relation till det man fick. Tre små bitar ost och oidentifierbara salami eftersom ingen beskrivning gavs. Vinet var dyrt, men gott. Varmrätten Pasta Frutti di Mare var väldigt god. Servicen var initialt obefintlig men blev bättre när vi blev helt ensamma i restaurangen. Det finns så många bra italienare i stan, gå inte hit innan de återupptagit nivån igen.

  • Von Carina A aus Stockholm
    23. November 2019

    Förvirrad personal som gav olika budskap till gästerna om vad som ingår i rabatten. Var på samma restaurang nov 2017 och fick ett helt annat bemötande och smakupplevelse. Förmodligen ett ägarbyte. Okunnig serveringspersonal.

  • Von Ylva P aus Stockholm
    23. November 2019

    Dessvärre levde De svarta fåren inte upp till nivån man hade förra gången vi var där. Vi undrar om man bytt ägare? Rörigt, inte särskilt bra service, lång väntan och maten sådär samt att den inte kom in samtidigt till alla i sällskapet. Så tyvärr, kan ingen av oss rekommendera restaurangen som den är i nuläget. Och vi vill egentligen inte heller ge en stjärna men det fältet är tvingande att fylla i, så...

  • Von Nigora M aus Stockholm
    26. Mai 2019

    Blkade bord för middagen tillsammans med min man.

  • Von Hans R aus Stockholm
    13. April 2019

    Väldigt trevlig personal. Lite trångt men god mat.

  • Von Eva E aus Kävlinge
    1. März 2019

    God mat, trevlig service.

  • Von Johnny P aus Bromma
    21. Februar 2019

    Ja man kan sammanfatta mitt besök med att restaurangen gjorde rättvisa åt sitt namn"Svarta Fåret" Så kolla öl/vin priser innan ni beställer detta. Liten meny samt ingen vidare servicegrad.

  • Von Curt E aus sthlm
    10. Februar 2019

    Krogveckanmenyn var mycket välsmakande och prisvärd. Priserna på vin och öl var tyvärr mer turistfälla-aktiga och inte helt ovanliga i Gama Stan.

  • Von Annika K aus Stockholm
    6. Februar 2019

    Bra mat men tyvärr besviken på att man tar betalt för kranvatten som för övrigt strider mot EU. Skulle rekommendera för bra mat men ta med dricka. 25 cl öl 79:- ??

  • Von J P aus Stockholm
    26. Januar 2019

    Helt ok mat. Hade dock inget med italien att göra. Stort minus är att dom lurade en på vinet. Drar in ett vin som kostar 700kr när maten kostar 200kr. Utan att ens visa oss vad priset låg på. Extremt oseriöst.

2 3 Nächste Seite