Bewertungen für Glenn Miller Café

4.7
(basierend auf 63 Bewertungen)
Brunnsgatan 21A, Stockholm, 111 38
63 Bewertungen
Sortiert nach: Neuste zuerst
  • Von Karin T aus Stockholm
    1. August 2020

    Supermysigt och personligt!

  • Von William W aus Stockholm
    18. Juli 2020

    Sjukt mysigt ställe med riktigt god mat! Finns även ett veganskt alternativ, vilket uppskattas. Men deras moules frites är bland de bästa jag ätit.

  • Von Jenny E aus Stockholm
    17. Juli 2020

    Både maten och musiken var helt fantastiska

  • Von Catharina H aus Stockholm
    11. Juli 2020

    Väldigt personligt och genuint. God fisksoppa, sju olika sorters musselrätter och gott vitt vin. Men framförallt härlig jazz!

  • Von Karin B aus Danderyd
    11. Juli 2020

    Glenn Miller är ett sympatiskt ställe ur flera synvinklar. Att få höra jazzmusik i det lilla intima formatet skapar en familjär känsla - nästan som att musikerna sitter och spelar i mitt vardagsrum. Maten är bra för att inte säga väldigt bra. Jag har ätit flera gånger och det har alltid varit en upplevelse att äta här. Mycket bra service - personlig avspänd och hjärtlig ton.

  • Von Pierre S aus Stockholm
    10. Juli 2020

    Underbar miljö, mat, personal, mat och musik!

  • Von Mikael Å aus Stockholm
    8. Juli 2020

    En förmån få sitta så nära fantastiska musiker på så mysig och intim jazz-klubb och dessutom kunna äta gott! Ger full pott på alla punkter, kan verka som att jag tar i, men kunde inte hitta något att klaga på??

  • Von Mikael Å aus Stockholm
    5. Juli 2020

    Supermysigt med god mat och grym live-musik! Älskar den lilla oasen??

  • Von Lukas W aus Stockholm
    1. Juli 2020

    Stockholms bästa jazzklubb, fantastisk fransk mat och härlig personal!

  • Von plutten44 G aus Stockholm
    7. März 2020

    Glad och trevlig personal. Fantastiska musslor. Volymen på underhållningen bra - det går att samtala under spelningen.